Yhteystiedot

K-DEVELOP OY
Muuntotie 3
01510 Vantaa

Olof Sandell
010 219 2152
olof.sandell(at)k-develop.fi

miyano_yleiskuva_216x1.jpgmitsu_messu2014_3501.jpg

3m.jpg

Yritykset

K-Develop ryhmään kuuluvat tällä hetkellä alla listatut yritykset. Etsimme jatkuvasti uusia, kiinnostavia kohteita teollisuuden kanssa työskenetelvien yritysten parista. Jos yrityksesi maahantuo, myy tai valmistaa teknisiä tuotteita, ota yhteyttä ja aloita keskustelu kanssamme

IP-Produkter Oy

IP-Produkter maahantuo ja myy korkeatasoisia teollisuustuotteita lastuavalle metalliteollisuudelle, prosessiteollisuudelle sekä hydrauliikka-aloille. Tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi tukivalmistusta ja huoltotoimintaa.. IP-Produkter on kuulunut K-DEVELOP -ryhmään vuodesta 2008. IP-Produkter on perustettu 1961.

Teotek osaksi IP-Produkteria 01.01.2016 alkaen, lue tiedote tästä.  Teotek osastoon metallityöstökoneiden, niiden oheislaitteiden sekä palveluiden osaava kokonaistoimittaja. Lisätietoja tästäTeotek on metalliteollisuuden työstökonekauppaan erikoistunut yritys. Teotek on kuulunut K-Develop - ryhmään vuodesta 2009. Osaston uusi nimi on Metallintyöstökoneet.

www.ip-produkter.fi

Teräskonttori Oy

Teräskonttori maahantuo ja myy työkaluja metalliteollisuudelle. Lastuavat työkalut, mittausvälineet, kiinnittimet, hiomatarvikkeet, pienkoneet ja muut konepajojen työkalut.  Teräskonttori on kuulunut K-Develop - ryhmään vuodesta 2009. Teräskonttori on perustettu 1924.

www.teraskonttori.fi